ΗΠΑ: Συνελήφθη o 15χρονος που άνοιξε πυρ σε Λύκειο του Μίσιγκαν

ΗΠΑ: Συνελήφθη o 15χρονος που άνοιξε πυρ σε Λύκειο του Μίσιγκαν

Ένας 15χρονος άνοιξε πυρ μέσα στο σχολείο του, σε μια κωμόπολη του Μίσιγκαν, σκοτώνοντας τρεις μαθητές και τραυματίζοντας άλλους έξι ανθρώπους, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο δράστης, που είναι μαθητής στο Λύκειο Όξφορντ, συνελήφθη αλλά δεν έδωσε καμία εξήγηση για την πράξη του, ανέφερε ο Μάικλ Μακέιμπ, ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

"Μπορώ να σας πω ότι πυροβόλησε πολλές φορές", πρόσθεσε ο Μακέιμπ, διευκρινίζοντας ότι χρησιμοποίησε ένα ημιαυτόματο πιστόλι.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της στον χώρο του σχολείου, το οποίο αποκλείστηκε όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, περίπου δέκα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι, τοπική ώρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE