Καταχωρήθηκε η υπόθεση του γιατρού με τα "fakepass" - Πότε πάει στο Δικαστήριο

Καταχωρήθηκε η υπόθεση του γιατρού με τα "fakepass" - Πότε πάει στο Δικαστήριο

Οδηγίες για καταχώρηση της υπόθεσης του 53χρονου καρδιολόγου στη Λάρνακα, ο οποίος εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Γενικός Εισαγγελάς, η υπόθεση έχει οριστεί για τις 14 Δεκεμβρίου.

"Δώσαμε οδηγίες σε @Cyprus_Policeγια καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, εναντίον γιατρού που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού #Covid_19. Η καταχώρηση έγινε σήμερα στο Επ.Δικ. για σκοπούς παραπομπής στο Κακουργιοδικείο. Η υπόθεση ορίστηκε 14/12."

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE