Tρόμος στον αέρα - Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος

Tρόμος στον αέρα - Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος

Ένας εκ των επιβατών του υποστήριξε ότι μεταφέρει έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

Ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines (THY) πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης καθώς ένας εκ των επιβατών του υποστήριξε ότι μεταφέρει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας.

Ακολούθησε επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κατά την οποία ο άνδρας ακινητοποιήθηκε, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Αλί Γκεντς χωρίς να διευκρινίσει εάν το πρόσωπο αυτό είχε πράγματι στην κατοχή του έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άγκυρα- Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας» με ορίζοντα το τέλος της θητείας Γκουτέρες – «Δεν αρκεί πλέον η συζήτηση, θέλουμε αποτέλεσμα»

Στις προσπάθειες και την πρωτοβουλία του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE