Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 26.254 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» ένα περιστατικό ήταν επιβάτης από το εξωτερικό, 44 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 196 ήταν τοπικές μολύνσεις. 

Τα 89 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 49 από την Κερύνεια, τα 32 από την Αμμόχωστο, τα 17 από το Τρίκωμο, τα 5 από τη Μόρφου και τα 4 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 28.593 και των θανάτων σε 101.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE