«Σφραγισμένα χείλη» από Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές - «Δεν χάλασε η σχέση μας με τον Αβέρωφ»

«Σφραγισμένα χείλη» από Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές - «Δεν χάλασε η σχέση μας με τον Αβέρωφ»

Τα χαρτιά του κλειστά για υποψηφιότητα το 2023, κράτησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αφού δεν φανέρωσε την πρόθεσή του για τις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Τόνισε δε, ότι σέβεται τις κομματικές διαδικασίες, και ότι «βλέπει, ακούει και διαβάζει και λαμβάνει υπόψη τα πάντα».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι: «έχω πολλή υπομονή. Δεκαπέντε μήνες είναι το ένα τέταρτο της θητείας της παρούσας κυβέρνησης, που έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις και θα ήταν ασέβεια προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση να αρχίσουν προεκλογικές συζητήσεις. Σέβομαι τις κομματικές διαδικασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες, όπως οι συνεργασίες όταν έρθει η κατάλληλη ώρα».

Έπειτα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και ότι δεν έχει λόγο αν βρίσκεται στην Κύπρο να συμμετέχει στο Ανώτατο Συμβούλιο του ΔΗΣΥ.

«Έχει γραφτεί μάλιστα ότι μέσα στο πλαίσιο και των εκλογών είμαι κατάσκοπος των Ρώσων ή ο άνθρωπος των Ρώσων. Για να δείτε πόσο αστεία είναι η κατάσταση πριν λίγο καιρό με κατηγορούσε εφημερίδα, ότι δέσαμε την Κύπρο στο άρμα των ΗΠΑ».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE