«Σφραγισμένα χείλη» από Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές - «Δεν χάλασε η σχέση μας με τον Αβέρωφ»

«Σφραγισμένα χείλη» από Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές - «Δεν χάλασε η σχέση μας με τον Αβέρωφ»

Τα χαρτιά του κλειστά για υποψηφιότητα το 2023, κράτησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αφού δεν φανέρωσε την πρόθεσή του για τις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Τόνισε δε, ότι σέβεται τις κομματικές διαδικασίες, και ότι «βλέπει, ακούει και διαβάζει και λαμβάνει υπόψη τα πάντα».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι: «έχω πολλή υπομονή. Δεκαπέντε μήνες είναι το ένα τέταρτο της θητείας της παρούσας κυβέρνησης, που έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις και θα ήταν ασέβεια προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση να αρχίσουν προεκλογικές συζητήσεις. Σέβομαι τις κομματικές διαδικασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες, όπως οι συνεργασίες όταν έρθει η κατάλληλη ώρα».

Έπειτα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και ότι δεν έχει λόγο αν βρίσκεται στην Κύπρο να συμμετέχει στο Ανώτατο Συμβούλιο του ΔΗΣΥ.

«Έχει γραφτεί μάλιστα ότι μέσα στο πλαίσιο και των εκλογών είμαι κατάσκοπος των Ρώσων ή ο άνθρωπος των Ρώσων. Για να δείτε πόσο αστεία είναι η κατάσταση πριν λίγο καιρό με κατηγορούσε εφημερίδα, ότι δέσαμε την Κύπρο στο άρμα των ΗΠΑ».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE