Κυνηγοί εντοπίστηκαν με ηχομιμητική συσκευή - Αρνήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους

Κυνηγοί εντοπίστηκαν με ηχομιμητική συσκευή - Αρνήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους

Υπόθεση άρνησης υπακοής σε οδηγίες θηροφύλακα και χρήση ηχομιμητικής συσκευής, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον δύο προσώπων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στις 09:00, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή του χωριού Βρέτσια της Επαρχίας Πάφου άκουσαν συνεχές κελάηδημα πουλιών και στη συνέχεια εντόπισαν δύο πρόσωπα από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου να βρίσκονται κοντά σε όχημα, ιδιοκτησίας ενός εκ των δύο.

Επίσης κοντά στο όχημα εντόπισαν μια μιμητική συσκευή να βρίσκεται κρεμασμένη και σε λειτουργία σε δέντρο. Μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ζήτησαν από τους πιο πάνω κυνηγούς όπως παραδώσουν τα όπλα τους και μεταβούν στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς, χωρίς ωστόσο αυτοί να το πράξουν.

Η ηχομιμητική συσκευή παραλήφθηκε ως τεκμήριο. Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας παρέδωσαν στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς ως τεκμήριο τη συσκευή για εξετάσεις. Ακολούθως, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου εκδόθηκαν εντάλματα έρευνας εναντίον των δύο προσώπων, της κατοικίας και των υποστατικών τους για διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE