Εγκατέλειψαν δίχρονο παιδάκι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Εγκατέλειψαν δίχρονο παιδάκι έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Εγκαταλελειμμένο βρέθηκε ένα παιδάκι περίπου δύο ετών στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων.

Ένα παιδάκι δύο ετών βρέθηκε στο καροτσάκι του, εγκαταλελειμμένο στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου στην οδό Πατησίων.

Το ανήλικο εντόπισε ο φύλακας.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το δίχρονο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE