Ο Θάνος Πετρέλης απαντά στη Δέσποινα Βανδή – «Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική»

Ο Θάνος Πετρέλης απαντά στη Δέσποινα Βανδή – «Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική»

Για τα αυστηρά σχόλια που δέχθηκε ο ίδιος κι η Μαρίνα Πατούλη από την Δέσποινα Βανδή στο J2US, μίλησε ο Θάνος Πετρέλης σε δηλώσεις του.

«Η Μαρίνα μού είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμια περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί.

Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή.» δήλωσε ο Θάνος Πετρέλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE