ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 24χρονος - Παρουσίασε διαβατήριο Ισπανίας στο αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 24χρονος - Παρουσίασε διαβατήριο Ισπανίας στο αεροδρόμιο

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύεως Εγκλημάτων Πάφου εναντίον 24χρονου. 


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου χτες στις 20:40 παρουσιάστηκε στον αερολιμένα Πάφου για αναχώρηση για την Ιταλία, ένας άντρας ο οποίος παρουσίασε διαβατήριο Ισπανίας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθηκαν υπόνοιες για τη γνησιότητα του διαβατηρίου που είχε μεγάλες διαφορές στα στοιχεία ασφαλείας.

Ανακρινόμενος ο 24χρονος  aνέφερε πως κατάγεται από το Αφγανιστάν και  είναι αιτητής ασύλου. Ακολούθως συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.