Αναστασιάδης και Ακιντζί πάνε μαζί θέατρο στη Λεμεσό!

Αναστασιάδης και Ακιντζί πάνε μαζί θέατρο στη Λεμεσό!

Θεατρική παράσταση θα παρακολουθήσουν από κοινού στις 8 απόψε στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί. Πρόκειται για το θεατρικό έργο με τίτλο "Κύπρος: Πικράθηκα στα Ελληνικά, Πληγώθηκα στα Τούρκικα".

Η παράσταση θα δοθεί στο θέατρο Ριάλτο. Το έργο της Τουρκοκύπριας Φαϊζέ Οζντεμιρτζιλέρ θα ανεβάσει το Τουρκοκυπριακό Θέατρο Λευκωσίας και είναι μια θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιασάρ Έρσόι. Στην παράσταση θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στα ελληνικά. Η μετάφραση έγινε από ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Νιαζί Κιζίλγιουρέκ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κ. Ακιντζί θα συναντηθούν, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, στην είσοδο του θεάτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE