Συγκλονίζει το τσιατιστό φίλου του αδικοχαμένου 23χρονου Χαράλαμπου απο την Πάφο - «Χαρέ χαττάν που μου στησες... »

Συγκλονίζει το τσιατιστό φίλου του αδικοχαμένου 23χρονου Χαράλαμπου απο την Πάφο  - «Χαρέ χαττάν που μου στησες... »

Συγκλονίζει και λυγίζει , το τσιατιστό που έγραψε φίλος του 23χρονου Χαράλαμπου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις  3.15 τα ξημερώματα σήμερα στο δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε στον πιο πάνω δρόμο 18χρονος από την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος επίσης από την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτη τον άτυχο Χαραλάμπους.

Το προφίλ του αδικοχαμένου νέου γέμισε με λόγια πόνου και αντίο απο φίλους και συγγενείς.

Ενα όμως λύγισε και τους πιο δυνατούς. Ενα τσιατιστό για τον αδικοχαμένο Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE