Σοκάρει η φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου μετά την κακοποίησή της από τον Μάνο Παπαγιάννη

Σοκάρει η φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου μετά την κακοποίησή της από τον Μάνο Παπαγιάννη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που ήταν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, η Σοφία Παυλίδου θέλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε βιώσει πριν μερικά χρόνια.


Το 2018 η δημοφιλής ηθοποιός είχε καταγγείλει τον 43χρονο ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη για εξύβριση και σωματική βία. Σήμερα, λοιπόν, βρήκε την ψυχική δύναμη να ανεβάσει σε insta story ένα στιγμιότυπο που είχε τραβήξει όταν υπέστη βία από τον ηθοποιό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο πόδι της υπάρχει μία τεράστια μελανιά. «Το σημάδι της ντροπής. Ιανουάριος 2018», με αυτά τα λόγια συνόδεψε την εν λόγω ανάρτηση.

 

μελανικα

Επίσης, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών , η όμορφη ηθοποιός έγραψε σε story στο Instagram: «Εύχομαι να σταματήσουμε να γιορτάζουμε αυτή τη μέρα σύντομα. Εύχομαι καμία μας να μην νιώσει ξανά ντροπή. Διεθνής Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών».
να_σταματησουμε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE