ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη κτιρίου στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για διάρρηξη κτιρίου στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, τα οποία διαπράχθηκαν στις 18-19/11/2021 στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει ύποπτο πρόσωπο, που φέρεται να ενέχεται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE