Εργασίες αλλαγής καλωδίου σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Εργασίες αλλαγής καλωδίου σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 27/11/2021 μεταξύ των ωρών 6:30π.μ -10:30π.μ., σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας μήκους 500 μ. περίπου, παρά τον ανισόπεδο Κυκλικό Κόμβο Γερμασόγειας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα εκτελούνται στο ασφάλτινο έρεισμα από Ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία έκτακτες εργασίες αλλαγής καλωδίου για τις ανάγκες της CYTA.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου σε μήκος 500 μ. περίπου στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η CYTA, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE