Σε πελάγη ευτυχίας πλέει Έλληνας τραγουδιστής – Περιμένει το τρίτο του παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει Έλληνας τραγουδιστής – Περιμένει το τρίτο του παιδί

Δεν θέλει να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Σε λίγους μήνες ο Θάνος Πετρέλης και η σύζυγός του Σοφία Μοσχοπούλου θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην Realnews μιλώντας για το ευχάριστο γεγονός. 

«Είναι η τρίτη φορά που το ζούμε, παρ’ όλα αυτά είμαστε πολύ  ευτυχισμένοι. Έχω την ίδια αγωνία  όπως είχα και στο πρώτο και στο δεύτερο παιδί. Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός και το μόνο που εύχομαι είναι να είναι καλά».

Σε πελάγη ευτυχία πλέει  Έλληνας τραγουδιστής: Θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς!

Η Σοφία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όλα πηγαίνουν υπέροχα. Το ζευγάρι ήδη γνωρίζει το φύλο του παιδιού, όμως ο Θάνος είναι απόλυτος.

«Όπως κάναμε και με τα άλλα δυο παιδιά μας, την Αγάπη και την Σύλια, δεν θα αποκαλύψουμε το φύλο του μωρού. Θέλουμε να το κρατήσουμε για εμάς. Δεν έχει σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.