Στο 44% της κανονικής η βροχόπτωση που έπεσε από 1η μεχρι 25 Νοεμβρίου

Στο 44% της κανονικής η βροχόπτωση που έπεσε από 1η μεχρι 25 Νοεμβρίου

Στο 44% της κανονικής για μήνα Νοέμβριο, ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί της 25ης του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Πέμπτη το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 25ης Νοεμβρίου ανήλθε στα 23,2 χιλιοστά, σε σύγκριση με 53,3 χιλιοστά που είναι η κανονική βροχόπτωση για το μήνα.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στον Πρόδρομο με 36,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί, όμως, μόλις στο 44% της κανονικής βροχόπτωσης για μήνα Νοέμβριο.

Ακολουθούν το Κελλάκι με 35,1 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 60% της κανονικής, το γεφύρι της Παναγιάς με 35,0 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 87% της κανονικής και ο Κόρνος με 34,4 χιλιοστά και με 75% της κανονικής.

Αντίθετα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1-25 Νοεμβρίου σημειώθηκε στην περιοχή Νέο Λιμάνι Λεμεσού με μόλις 0,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 1% της κανονικής για το μήνα, στο Αεροδρόμιο Πάφου με 3,1 χιλιοστά με μόλις 6% της κανονικής για το μήνα και στην περιοχή της Αθαλάσσας Λευκωσίας με 5,5 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 18% της κανονικής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.