Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ό,τι κι αν κάνει η Ιωάννα Τούνη λιθοβολείται.Έχει σοβαρά προβλήματα που ο κόσμος δεν τα γνωρίζει”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ό,τι κι αν κάνει η Ιωάννα Τούνη λιθοβολείται.Έχει σοβαρά προβλήματα που ο κόσμος δεν τα γνωρίζει”

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με αφορμή την παρουσία της σε εγκαίνια δερματολογικού ιατρείου.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τις προτάσεις γάμου που έχει αρνηθεί στο παρελθόν αλλά και την καλή της φίλη, Ιωάννα Τούνη.

«Είμαι βούτυρο κι αυτός καλοριφέρ. Μετά από δύο “όχι” που είπα σε προτάσεις γάμου αυτός ο άνθρωπος με κέρδισε και το “ναι” βγήκε αβίαστα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο μετά το επεισόδιο που είχε πρόσφατα στο αεροδρόμιο: «Ό,τι κι αν κάνει πλέον η Ιωάννα πλέον λιθοβολείται. Εργάζεται σκληρά κι έχει σοβαρά προβλήματα που ο κόσμος δεν τα γνωρίζει. Σε πολλούς έχει συμβεί στο αεροδρόμιο να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις και ο περισσότερος κόσμος έτσι θα αντιδρούσε. Εμένα μου έχουν χάσει βαλίτσα, χρειάζεται υπομονή».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE