Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Neo Plaza!

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Neo Plaza!

Τα γιορτινά του φοράει το Neo Plaza και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήνεται στους χώρους του και θα λειτουργήσει από τις 3 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2022.

Ξύλινα γιορτινά σπιτάκια με τα ξωτικά τους ετοιμάζονται για να προσφέρουν λουκουμάδες, ζεστό κρασί και παραδοσιακά γλυκά στους ευτυχείς επισκέπτες της χριστουγεννιάτικης αγοράς, και οργανώνονται πολλές και διασκεδαστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, για να συμμετέχουν από καρδιάς και να απολαύσουν ολόψυχα το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Και αυτό γιατί το Neo Plaza, το νέο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου, που ήρθε για να ταράξει τα νερά και να αναδειχθεί στο νέο meeting point του νησιού, είναι ένα μοναδικό κέντρο πολύπλευρης αναψυχής αλλά και εμπορικού ενδιαφέροντος, που ενώ εξυπηρετεί τη φιλοσοφία του smart shopping για όλους και για όλο το χρόνο, αυτές τις γιορτές μεταμορφώνεται στον ιδανικό προορισμό για Fun, Food, Christmas Celebration & Shopping!

Ελάτε λοιπόν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Neo Plaza και συνδυάστε το με μια γιορτινή βόλτα, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, επίκαιρες δραστηριότητες, ατέλειωτη διασκέδαση, γιορτινές γευστικές απολαύσεις, και αγορές, πολλές αγορές, για χαρούμενες γιορτές σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον με έντονο παλμό, χαρά και ζωντάνια.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο [email protected] ή στο 22 203850.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE