Αποτρόπαιο έγκλημα: Σκότωσαν σκυλάκια και τα έβαλαν σε κοινή θέα

Αποτρόπαιο έγκλημα: Σκότωσαν σκυλάκια και τα έβαλαν σε κοινή θέα

Τρία σκυλάκια εντοπίστηκαν δολοφονημένα καταγγέλει το κίνημα Οικολόγων από κάποιον «συνάνθρωπο» μας την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Αφού τα σκότωσε μάλιστα, τα μάζεψε και τα τοποθέτησε σε σημείο που θα ήταν βέβαιο ότι θα τα αντίκριζαν μικρά παιδιά.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Πολεμιδιών ενημέρωσε τον τοπικό αστυνομικό σταθμό και ενώ έπρεπε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες διερεύνησης του εγκλήματος, δηλαδή να γίνει νεκροψία για να φανούν τα αιτία θανάτου τους και να ελεγχθούν για σήμανση, αυτό δεν έγινε. Το Κοινοτικό Συμβούλιο να προχώρησε λοιπόν σε ταφή των σκύλων καθώς ξεκίνησε ο τυμπανισμός τους.

Μετά από επικοινωνία της Συντονίστριας της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος κ. Ανθής Μουζούρη, τόσο με τον κοινοτάρχη όσο και τον αστυνομικό σταθμό, τελικά έγινε εκταφή των ζώων από την Αστυνομία των Ζώων Λεμεσού και το Κοινοτικό Συμβούλιο. Το ένα σκυλάκι είχε σήμανση και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του, ενώ τα αλλά δυο δυστυχώς δεν είχαν.

Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης των ζώων, δεν μπορεί να γίνει νεκροψία για να φανούν τα ακριβή αιτία θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE