Δυστύχημα σε ανθρακωρυχείο στη Ρωσία - Έξι νεκροί και εγκλωβισμένοι

Δυστύχημα σε ανθρακωρυχείο στη Ρωσία - Έξι νεκροί και εγκλωβισμένοι

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου σε ανθρακωρυχείο της Λιστβγιαζνάγια στην περιφέρεια του Κεμέροβο στην Σιβηρία, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής Σεργκέι Τσιβίλεφ.

"Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα 285 ανθρακωρύχοι βρίσκονταν μέσα στο ορυχείο, 237 έχουν ανέβει στην επιφάνεια. Σαράντα εννέα άνθρωποι παραμένουν μέσα στο ορυχείο, ενώ 6 βρέθηκαν νεκροί", διευκρινίζει ο κυβερνήτης στον λογαριασμό του στο Telegram.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ νωρίτερα οι υπηρεσίες αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών έκαναν λόγο για φωτιά που ξέσπασε μέσα στο ανθρακωρυχείο. Σύμφωνα με τον Τσιβίλεφ, έχει χαθεί η επικοινωνία με αυτούς που έχουν παγιδευτεί μέσα στο ορυχείο.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE