Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν... Νέο φετίχ: δονητής για τις πισίνες!

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν... Νέο φετίχ: δονητής για τις πισίνες!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά το περίπου 10% των γυναικών, πασχίζει για να διεγερθεί σεξουαλικά. Σε αυτές φαίνεται πως ήταν και η Ronda Sue, η οποία «σώθηκε» χάρη σε ένα φελιζολένιο παιχνίδι στην πισίνα.

Ας γίνουμε πιο ακριβείς. Μια μέρα που κολυμπούσε λοιπόν η Sue, πάνω σε ένα noodle - αυτό είναι το φελιζολένιο παιχνίδι- σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να... απογειωθεί εάν πάνω του υπήρχε και ένας δονητής.

Στην αρχή ήταν μόνο η σκέψη μετά όμως κατάλαβε ότι θα μπορούσε να υλοποιήσει το σχέδιο, έτσι ξεκίνησε την έρευνα. Ψάχνοντας στο Google, έμαθε ότι το νερό μπορεί να προσφέρει πιο δυνατούς οργασμούς.

Έκανε τη σύνδεση νερό+οργασμός+παιχνίδι και... εγένετο το Gnarly Rider.

Ο πρώτος δονητής noodle λοιπόν ψάχνει χρηματοδότες για να βγει επίσημα στο εμπόριο.

Το εγχείρημα της έχει ήδη βγει στο IndieGogo και αναζητά 100.000 δολάρια για να φτάσει ως το τέρμα.

Για όσους θέλουν να κάνουν παραγγελία από τώρα, αυτού του αξεσουάρ που κοστίζει 50 δολάρια, φυσικά και γίνεται και ο χρόνος παράδοσης είναι ο Ιούλιος του 2015.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE