Ανέκοψαν για έλεγχο οδηγό - Εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή

Ανέκοψαν για έλεγχο οδηγό -  Εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή

Στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη της Τροχαίας, ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς ελέγχους, έκαναν σήμα σε οδηγό, ο οποίος οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα 80 χιλιομέτρων αντί 50, να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και προσπάθησε να διαφύγει, για να ανακοπεί όμως σε κοντινή απόσταση.

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή, για να ανακοπεί όμως από μέλη της Αστυνομίας.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 25χρονο, ο οποίος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο νάρκοτεστ. Ακολούθως, κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE