Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Τα …τσούγκρισε με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Χαλαρή κουβέντα, χωρίς βαριά πολιτική ατζέντα, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να τα πουν με ποτό και φαγητό το βράδυ της Τρίτης, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τους παρέθεσε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, άνευ συζύγων, συνεργατών, βοηθών και φρουρών.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Σταύρου Ιωαννίδη, του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, αποτυπώνουν του λόγου το αληθές. Νίκος Αναστασιάδης, Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέφανος Στεφάνου, Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Μάριος Καρογιάν, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου και Χρίστος Χρίστου, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, απλά και ανθρώπινα και τσούγκρισαν…τα ποτήρια τους.

Aφησαν μακριά τα μεγάλα ανοιχτά ζητήματα, για τα οποία ασφαλώς, έχουν την ευκαιρία να τα λένε και να…τσακώνονται, σχεδόν κάθε μέρα. Και καλά έκαναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!