Βγήκαν στους δρόμους οι Τούρκοι - Ζητούν παραίτηση Ερντογάν - BINTEO

Βγήκαν στους δρόμους οι Τούρκοι - Ζητούν παραίτηση Ερντογάν - BINTEO

Καταρρέει η οικονομία στην Τουρκία, με τη λίρα, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, να κατρακυλάει 15% μέσα σε ένα 24ωρο.

Η αντιπολίτευση βρίσκεται στα «κάγκελα» και ζητά από τον Ερντογάν να παρέμβει και να σταματήσει την κατρακύλα του εθνικού νομίσματος, ειδάλλως να παραιτηθεί.

Την ίδια ώρα, οι πολίτες στην Τουρκία άρχισαν να επαναστατούν ενάντια στις λάθος οικονομικές πολιτικές του Ερντογάν και το βράδυ της Τρίτης βγήκαν στους δρόμους σε διάφορες επαρχίες της χώρας, για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση του κόστους ζωής και την οικονομική ύφεση, ζητώντας μάλιστα την παραίτηση του τούρκου προέδρου.

Η πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη έκλεισε με αστυνομικό οδόφραγμα.

Στη Χαλκηδόνα και στα Ταταύλα, ο κόσμος βγήκε στου δρόμους χτυπώντας κατσαρόλες και τηγάνια και φωνάζοντας στον «σουλτάνο» να παραιτηθεί.

Διαδήλωση πραγματοποίησαν πολίτες και μπροστά από την Κεντρική Τράπεζα στην Άγκυρα, ζητώντας επίσης την παραίτηση Ερντογάν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE