Αργυρώ Ροτσίδου: Η συγκλονιστική εικόνα που πόσταρε από κλινική της Γερμανίας με τα παιδιά της

Αργυρώ Ροτσίδου: Η συγκλονιστική εικόνα που πόσταρε από κλινική της Γερμανίας με τα παιδιά της

Δίνει τον δικό της αγώνα με τον καρκίνο

Η Αργυρώ Ροτσίδου, σύζυγος του αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου βρίσκεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην φημισμένη κλινική της Γερμανίας, Ηelios Klinikum Hildesheim.

Το βράδυ της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου, πόσταρε μια εικόνα με τα δύο αγόρια της, τον 5χρονο Κωνσταντίνο και τον 4χρονο Μαρίνο και έστειλε ένα ευχάριστο μήνυμα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE