Λεβέντης! Διαβάστε τι είπε ο Χουλκ σε οπαδό του ΑΠΟΕΛ στο Βερολίνο

Λεβέντης! Διαβάστε τι είπε ο Χουλκ σε οπαδό του ΑΠΟΕΛ στο Βερολίνο

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό και ήδη όλος ο πλανήτης ζει και αναπνέει για την αναμέτρηση στο Βερολίνο.

Πολλοί Κύπριοι βρίσκονται στη Γερμανία και το Βερολίνο, όπως και πολλοί αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ανάμεσα τους και ο Χουλ της Ζενίτ, ο οποίος υπογράφει αυτόγραφα στον κόσμο.

Φίλος του ΑΠΟΕΛ τον πλησίασε για μια αναμνηστική φωτογραφία και του είπε: «Solo ΑΠΟΕΛ», που σημαίνει «Μόνο ΑΠΟΕΛ». Ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός όχι απλά δεν κώλωσε, αλλά του απάντησε: «Respect ΑΠΟΕΛ», που σημαίνει «Σεβασμό στον ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο ΤhemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE