Ανήλικος Πακιστανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα στο Μενίδι

Ανήλικος Πακιστανός επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα στο Μενίδι

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 16χρονος Πακιστανός ο οποίο κατηγορείται πως επιτέθηκε σε μία γυναίκα στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος πριν από λίγες ημέρες πλησίασε μία 54χρονη γυναίκα και άρχισε να την αγκαλιάζει, ενώ στη συνέχεια τη θώπευσε στο στήθος. Μετά από λίγο το έβαλε στα πόδια. Η άτυχη γυναίκα τρομοκρατημένη κάλεσε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράση να εντοπίζουν τον ανήλικο και να του περνούν χειροπέδες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών όπου και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν, ενώ πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE