Δηλώνουν περήφανοι ότι θα παντρευτούν – Η φωτογραφία που ξεχωρίσαμε από το σημερινό Gay pride

Δηλώνουν περήφανοι ότι θα παντρευτούν – Η φωτογραφία που ξεχωρίσαμε από το σημερινό Gay pride

Το ζευγάρι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, καθώς όπως αποκάλυψαν αποκλειστικά στο Tothemaonline, το επόμενο καλοκαίρι πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο λόγος για τον κύπριο συγγραφέα Μάριο Φρίξου και το σύντροφο του Φάνο Ελευθεριάδη, οι οποίοι για ακόμη μια φορά κατάφεραν να  ξεχωρίσουν.

Όπως ήταν φυσικό από πολύ νωρίς έφθασαν στο χώρο συγκέντρωσης της πορείας για το 2ο Gay pride.

Φρόντισαν όμως να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους καθώς όπως θα δείτε και στην φωτογραφία φόρεσαν και οι δύο ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε «i will marry him». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE