Ποια ρύθμιση της Apple καθυστερεί το κινητό σας

Ποια ρύθμιση της Apple καθυστερεί το κινητό σας

Το iPhone έχει ατελείωτες επιλογές και ρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να έχει την ίδια ταχύτητα και αντοχή στην μπαταρία.

Υπάρχει λοιπόν μία ρύθμιση που χρησιμοποιούν όλοι όσοι έχουν iPhone, και η Apple δεν θέλει να ξέρουν ότι καθυστερεί πολύ το κινητό. Αν βασίζεστε στη Siri και τα Suggestions της, μάλλον δεν παίρνετε τα ίδια σε αντάλλαγμα. Ο Josh Jameson, CEO του Compare Internet, μας δίνει τα φώτα του. «Η ψηφιακή βοηθός της Apple, Siri, κάνει εξατομικευμένες προτάσεις σε εσένα, με βάση τη δραστηριότητά σου. Αν τις περισσότερες μέρες πηγαίνεις στο γυμναστήριο, η Siri πιθανώς θα σου προτείνει τη διαδρομή με βάση την ώρα που πηγαίνεις. Είναι τρομερά χρήσιμο, αλλά για να συμβεί αυτό. πρέπει να τρέξουν πολλές άλλες εσωτερικές διαδικασίες για να ολοκληρώσει τα πολύπλοκα tasks.

Αν θέλεις να απαλλαχθείς από τη ρύθμιση Siri Suggestions, πήγαινε στα Settings, στο Siri & Search. Κάτω από το Siri Suggestions, βγάλε τα suggestions από την Apple στο Look Up, Spotlight, Notifications, App Library & Spotlight, When Sharing και When Listening.

Ένας άλλος τρόπος για να επανακτήσετε γρήγορη ταχύτητα και μπαταρία με περισσότερο χρόνο ζωής, είναι μειώνοντας το Transparency και Motion. Αν και δίνουν καλύτερη εικόνα και βάθος στην οθόνη, καθυστερούν σημαντικά το κινητό. Μπείτε και πάλι στις ρυθμίσεις (Settings), μετά στο General > Accessibility > Reduce Motion και On. Αντίστοιχα, μπείτε στο Accessibility και μετά Reduce Transparency.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.