Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω άπο άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες υπήρξε συμπλοκή και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ 23χρονος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γνωστό Αμερικανό καλαθοσφαιριστή κυπριακής ομάδας. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε και η νεαρή σύντροφος του, η οποία δεν φέρει σοβαρά τραύματα.
Στο σημείο της συμπλοκής βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου διεξάγουν έρευνες και εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
*φωτο αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




