Μαύρο κάρβουνο έγιναν λιμουζίνες στη Λεμεσό

Μαύρο κάρβουνο έγιναν λιμουζίνες στη Λεμεσό

Στη Λεμεσό, δύο λιμουζίνες που χρησιμοποιούνταν για ενοικίαση σε γαμήλιες τελετές, καταστράφηκαν ολοσχερώς, από πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι δύο λιμουζινες ήταν σταθμευμένες σε πάροδο της οδού Κολωνακίου και ανήκαν σε 40χρονο επιχειρηματία.

Από τις πρώτες εξετάσεις που διενέργησε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Τα δύο οχήματα είχαν ασφαλιστική κάλυψη.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο από τη φωτιά, η οποία κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα δύο οχήματα, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, όπως αναφέρει δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.