Μαύρο κάρβουνο έγιναν λιμουζίνες στη Λεμεσό

Μαύρο κάρβουνο έγιναν λιμουζίνες στη Λεμεσό

Στη Λεμεσό, δύο λιμουζίνες που χρησιμοποιούνταν για ενοικίαση σε γαμήλιες τελετές, καταστράφηκαν ολοσχερώς, από πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι δύο λιμουζινες ήταν σταθμευμένες σε πάροδο της οδού Κολωνακίου και ανήκαν σε 40χρονο επιχειρηματία.

Από τις πρώτες εξετάσεις που διενέργησε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Τα δύο οχήματα είχαν ασφαλιστική κάλυψη.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο από τη φωτιά, η οποία κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα δύο οχήματα, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, όπως αναφέρει δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.