«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Χαλασμός Κυρίου σε πολλές περιοχές της Κύπρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί από χθες Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο νησί μας.

Όπως διαφαίνεται και στα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί αλλά και χαλάζι σε πολλές περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που θα επηρεάσουν τις δυτικές περιοχές, ενώ πιθανόν και περιοχές του εσωτερικού και των ορεινών. Η ένταση της βροχής πιθανό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα και δεν αποκλείεται και χαλαζόπτωση.

Τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από πολίτες στην σελίδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE