ΕΔΕΚ: Έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού και όχι διακοπή χορηγιών

ΕΔΕΚ: Έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού και όχι διακοπή χορηγιών

Όχι μόνο δεν έπρεπε να γίνει διακοπή των χορηγιών αλλά θα έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί η περαιτέρω ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού, αναφέρει με ανακοίνωση η ΕΔΕΚ.

Αυτούσια η ανακοίνωση ΕΔΕΚ:

Η απόφαση της ΚΟΕ να προχωρήσει σε διακοπή της χορηγίας προς είναι λανθασμένη.

Για την ΕΔΕΚ όχι μόνο δεν θα έπρεπε να γίνει διακοπή αλλά θα έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί η περαιτέρω ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού και κύρια των αθλητών μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό και προβάλλουν την πατρίδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό, πέρα από την ηθική επιβράβευση για το ότι ανεβάζουν την Κύπρο στο υψηλότερο σκαλοπάτι, μπορεί να αποτελέσει και ένα ακόμη κίνητρο για να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι νέοι με τον κλασικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE