ΕΔΕΚ: Έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού και όχι διακοπή χορηγιών

ΕΔΕΚ: Έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού και όχι διακοπή χορηγιών

Όχι μόνο δεν έπρεπε να γίνει διακοπή των χορηγιών αλλά θα έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί η περαιτέρω ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού, αναφέρει με ανακοίνωση η ΕΔΕΚ.

Αυτούσια η ανακοίνωση ΕΔΕΚ:

Η απόφαση της ΚΟΕ να προχωρήσει σε διακοπή της χορηγίας προς είναι λανθασμένη.

Για την ΕΔΕΚ όχι μόνο δεν θα έπρεπε να γίνει διακοπή αλλά θα έπρεπε να είχε ήδη δρομολογηθεί η περαιτέρω ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού και κύρια των αθλητών μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό και προβάλλουν την πατρίδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό, πέρα από την ηθική επιβράβευση για το ότι ανεβάζουν την Κύπρο στο υψηλότερο σκαλοπάτι, μπορεί να αποτελέσει και ένα ακόμη κίνητρο για να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι νέοι με τον κλασικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE