Ο Τζο Μπάιντεν, έπειτα από μια σύντομη μεταβίβαση της εξουσίας, ανέλαβε εκ νέου τα προεδρικά του καθήκοντα

Ο Τζο Μπάιντεν, έπειτα από μια σύντομη μεταβίβαση της εξουσίας, ανέλαβε εκ νέου τα προεδρικά του καθήκοντα

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ανέλαβε εκ νέου τα προεδρικά του καθήκοντα στις 18.35` ώρα Κύπρου, τα οποία είχε μεταβιβάσει για σύντομο χρονικό διάστημα στην Αντιπρόεδρο, Καμάλα Χάρις, για όση ώρα παρέμενε υπό αναισθησία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.


Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση "ρουτίνας" συνομίλησε με την Καμάλα Χάρις και τον επιτελάρχη του Λευκού Οίκου "γύρω στις 11.35` σήμερα το πρωί.

"Ο Πρόεδρος ήταν σε καλή διάθεση και ανάλαβε εκ νέου τα καθήκοντά του αυτή του εκείνη τη στιγμή", έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι.

Η ίδια διευκρίνισε ότι ο Τζο Μπάιντεν παραμένει προς το παρόν στο νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, για τη συνέχιση του γενικού τσεκ-απ "ρουτίνας," στο οποίο υποβάλλεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος

Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

BEST OF TOTHEMAONLINE