Αγόρασαν μπανάνες για τα παιδιά τους και βρήκαν μέσα την πιο θανατηφόρα αράχνη του κόσμου

Αγόρασαν μπανάνες για τα παιδιά τους και βρήκαν μέσα την πιο θανατηφόρα αράχνη του κόσμου

Μια οικογένεια αγόρασε μπανάνες για τα παιδιά της και βρήκε αυγά της πιο επικίνδυνης αράχνης από τη Βραζιλία.

Αντιμέτωπη με την πιο θανατηφόρα αράχνη που προέρχεται από τη Βραζιλία, ήρθε μια οικογένεια στη Μεγάλη Βρετανία. 

Όταν η οικογένεια Hobbs αγόρασε μπανάνες από κατάστημα στο Λέστερσαϊρ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πάνω στο φρούτο θα έβρισκε αυγά της επικίνδυνης αράχνης. Έντρομοι ο Keith και η Laura Hobbs πήραν τα παιδιά τους και έφυγαν από το σπίτι τους για ένα βράδυ, επιλέγοντας ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να διανυκτερεύσουν μέχρι να απολυμανθεί και να καθαριστεί το σπίτι τους. 



Το κατάστημα από όπου αγοράστηκαν τα φρούτα έκλεισε για μια ημέρα προκειμένου να γίνει έλεγχος, ενώ όλες οι μπανάνες που πουλούσε αποσύρθηκαν και εστάλησαν σε ειδικά εργαστήρια για έλεγχο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE