Έκτακτη συνέλευση των οδηγών Ταξί - Αμαυρώνουν το επάγγελμα τους με ύβρεις αναφέρουν σε ανακοίνωση τους

Έκτακτη συνέλευση των οδηγών Ταξί - Αμαυρώνουν το επάγγελμα τους με ύβρεις αναφέρουν σε ανακοίνωση τους

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας και ως Προεδρεύω ν της Παγκύπριας Συντονιστικής Ταξί σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 στο οίκημα του Συνδέσμου, Ολυμπίας 12 Λυκαβηττό Λευκωσία με ώρα έναρξης 14:30 μ.μ..

Στόχος της Γενικής Συνέλευσης είναι να παρθούν ομαδικά αποφάσεις για την εξέγερση τελευταίων αδικιών οι οποίες στοχεύουν στη αμαύρωση του επαγγελματικού κλάδου και της κοινωνίας γενικά με διάφορους χαρακτηρισμούς αλλά και ύβρεις που αναδύθηκαν στο φως της δημοσιότητας μετά την τελευταία κινητοποίηση των επαγγελματιών οδηγών.

Ο Σύνδεσμος διατηρώντας ψηλό επίπεδο δεν θα απαντήσει ανάρμοστα σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς επειδή ήδη έχει σηκώσει το γάντι της αντιπαράθεσης και οριστικά θα ενεργήσει αυστηρά και δυναμικά όπως είχε ανακοινώσει πριν.

Καλεί όλους τους φίλους οι οποίοι έχουν συμπαρασταθεί στις προηγούμενες ενέργειες να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση ώστε να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις και εισηγήσεις για τη ισχυρή απάντηση ΄΄ Οργή Λαού ΄΄ στραμμένη ενάντια της ακρίβειας και το υψηλό κόστος ζωής με οδηγίες ανώτερων στελεχών Υπουργείων και Τμημάτων τους να περιθάλπουν αλλά και τυφλά να τις υιοθετούν προσφέροντας κάλυψη στις διακρίσεις υπέρ της περεταίρω αισχροκέρδεια η οποία είναι επιθετικά στραμμένη εναντίον όλων των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE