Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, σε σημείο μετά την έξοδο προς το Παραμάλι, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω ακινητοποίησης εντός του δρόμου, γερανοφόρου οχήματος που παρουσίασε μηχανική βλάβη, γύρω στις 6.30 το βράδυ.

Η αριστερή λωρίδα του δρόμου θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού το όχημα αναμένεται να μετακινηθεί το μεσημέρι αύριο Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου.

Συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, αφού το σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί το γερανοφόρο όχημα, βρίσκεται σε στροφή του δρόμου. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE