Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Κλειστή είναι η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, σε σημείο μετά την έξοδο προς το Παραμάλι, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω ακινητοποίησης εντός του δρόμου, γερανοφόρου οχήματος που παρουσίασε μηχανική βλάβη, γύρω στις 6.30 το βράδυ.

Η αριστερή λωρίδα του δρόμου θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού το όχημα αναμένεται να μετακινηθεί το μεσημέρι αύριο Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου.

Συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, αφού το σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί το γερανοφόρο όχημα, βρίσκεται σε στροφή του δρόμου. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE