Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα από σύνολο 18.222 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας», ένα περιστατικό αφορά επιβάτη από το εξωτερικό, 49 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 256 είναι τοπικές μολύνσεις.

Οι 107 προέρχονται από τη Λευκωσία, οι 57 από την Κερύνεια, οι 78 από την Αμμόχωστο, οι 11 από το Τρίκωμο, 1 από τη Μόρφου και 2 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 25.256 και των θανάτων σε 93.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE