Απίθανη γιαγιά έπιασε στον αέρα το εγγόνι της που έπεσε από την νταντά -ΒΙΝΤΕΟ

Απίθανη γιαγιά έπιασε στον αέρα το εγγόνι της που έπεσε από την νταντά -ΒΙΝΤΕΟ

Μια απίθανη γιαγιά στην Κίνα έπιασε κυριολεκτικά στον αέρα το εγγόνι της γλιτώνοντάς το από μια επικίνδυνη πτώση. Το μωράκι γλίστρησε από την αγκαλιά της νταντάς του, αλλά η γιαγιά το άρπαξε ενστικτωδώς με μια γρήγορη κίνηση.

Τα πλάνα του παρακάτω βίντεο είναι την κάμερα του σπιτιού που κατέγραψε το περιστατικό, το οποίο έγινε στις 5 Νοεμβρίου, στην πόλη Τσανγκτσούν της Κίνας.

Το αγοράκι δεν τραυματίστηκε χάρη στην ευκινησία της γιαγιάς του. Ο πατέρας του μωρού είπε στα τοπικά Μέσα ότι το αγοράκι τρόμαξε από αυτό το περιστατικό, όμως δεν χτύπησε.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE