Έφερε στην Κύπρο πάνω από ένα τόνο βεγγαλικά - Έτσι τσάκωσαν τον 46χρονο οι Αρχές

Έφερε στην Κύπρο πάνω από ένα τόνο βεγγαλικά - Έτσι τσάκωσαν τον 46χρονο οι Αρχές

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 46χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας βεγγαλικών, που εντοπίστηκαν εμπορευματοκιβώτιο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 1291 κιλά πυροτεχνημάτων, πυρσών και κροτίδων, εντοπίστηκαν χθες από τελωνειακό λειτουργό, εντός εμπορευματοκιβωτίου, που μεταφέρθηκε από το λιμάνι Λεμεσού, στα υποστατικά εταιρείας.
 
Εναντίον του 46χρονου εισαγωγέα, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε σήμερα τα ξημερώματα.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.
 
Για την υπόθεση καταζητείται και ένας 45χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE