Έφερε στην Κύπρο πάνω από ένα τόνο βεγγαλικά - Έτσι τσάκωσαν τον 46χρονο οι Αρχές

Έφερε στην Κύπρο πάνω από ένα τόνο βεγγαλικά - Έτσι τσάκωσαν τον 46χρονο οι Αρχές

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 46χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας βεγγαλικών, που εντοπίστηκαν εμπορευματοκιβώτιο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 1291 κιλά πυροτεχνημάτων, πυρσών και κροτίδων, εντοπίστηκαν χθες από τελωνειακό λειτουργό, εντός εμπορευματοκιβωτίου, που μεταφέρθηκε από το λιμάνι Λεμεσού, στα υποστατικά εταιρείας.
 
Εναντίον του 46χρονου εισαγωγέα, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε σήμερα τα ξημερώματα.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.
 
Για την υπόθεση καταζητείται και ένας 45χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE