Χριστίνα Γιαννάκη: «Ο κόσμος θέλει να ακούσει, να τους λύσουμε τις απορίες» - Μεγάλη εκστρατεία εμβολιασμού

Χριστίνα Γιαννάκη: «Ο κόσμος θέλει να ακούσει, να τους λύσουμε τις απορίες» - Μεγάλη εκστρατεία εμβολιασμού

Στη μεγάλη εκστρατεία του Υπουργείου Υγείας, αναφέρθηκε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, όντας καλεσμένη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι».

Αρχικά είπε ότι «θα γίνει μια πολύ μεγάλη εκστρατεία το Σάββατο (20/11) από τις 8 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας στη Λάρνακα. Θα εμβολιάζουμε άτομα από 12 ετών και πάνω που δεν έχουν εμβολιαστεί ή άτομα που δεν έχουν κάνει τη δεύτερη δόση. Θα κάνουμε και εμβολιασμούς από 40 και πάνω για τρίτη δόση».

Έπειτα πρόσθεσε πως «έχουμε φτάσει στην τρίτη δόση περίπου στις 61.763 άτομα που έχουν εμβολιαστεί. Έβαλα και εγώ την τρίτη δόση. Στα walk in έχουμε ένα πολύ καλό ποσοστό. Έχουμε μια πολύ μικρή αύξηση σε ηλικίες 16-17 ετών. Αυτό που κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από τους 40 και να κατεβαίνουμε σιγά σιγά σε ηλικίες για το booster shot».

Καταληκτικά σημείωσε ότι «στις 4 Δεκεμβρίου θα πάμε στα Κρασοχώρια για μια μεγάλη εκστρατεία και θα πάμε και στην Πάφο. Πάω για να βοηθήσω την κατάσταση. Ο κόσμος θέλει να ακούσει, να τους λύσουμε τις απορίες».

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE