Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για σχεδιασμό της δολοφονίας του Ντίνου Έλληνα - Οδηγούνται στο Δικαστήριο

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για σχεδιασμό της δολοφονίας του  Ντίνου Έλληνα - Οδηγούνται στο Δικαστήριο

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία, καθώς δέχθηκε πληροφορία πως σχεδίαζαν την δολοφονία του προέδρου της σχολικής εφορείας Ντίνου Έλληνα, για υπόθεση χρηματικών οφειλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο έδωσε μαρτυρία στην Αστυνομία ότι δυο πρόσωπα ζήτησαν να τους εξασφαλίσει όπλα.

Μετά από αξιολόγηση της πληροφορίας, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη των δυο ατόμων, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού.

Να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση, καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο, ενώ ο ίδιος ο Ντίνος Έλληνας δηλώνει πως δεν είχε διαφορές με κανένα, ούτε για οικονομικά, αλλά ούτε για προσωπικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE