Αυξάνονται τα περιβαλλοντικά προβλήματα στα κατεχόμενα

Αυξάνονται τα περιβαλλοντικά προβλήματα στα κατεχόμενα

Την ανάγκη λήψης μέτρων για αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων που ολοένα και αυξάνονται στα κατεχόμενα απειλώντας την ανθρώπινη υγεία, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του τ/κ επιμελητηρίου μηχανικών περιβάλλοντος Nilden Bektas κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου με την ευκαιρία σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο κ. Bektas είπε ότι το περιβάλλον είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας και εξέφρασε την ανάγκη λήψης των απαραίτητων μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ανέφερε ότι τα περιβαλλοντικά προβλήματα ολοένα και αυξάνονται στα κατεχόμενα και απειλούν την ανθρώπινη υγεία προσθέτοντας ότι τα αστικά λύματα προκαλούν ρύπανση της θάλασσας και των υπόγειων υδάτων.

Είπε, επίσης, ότι πρέπει να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων σημειώνοντας ότι οι μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προκαλούν επίσης ρύπανση του αέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE