Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Άννα Βίσση: Ταξίδι στο Ντουμπάι για την τραγουδίστρια - Οι ξέφρενοι χοροί και η φωτογραφία με μαγιό

Η Άννα Βίσση απόλαυσε το ταξίδι της και σε καμία περίπτωση δεν το έκρυψε.

Στο Ντουμπάι βρέθηκε η Άννα Βίσση με τον Χάρη Σιανίδη για μία σύντομη εξόρμηση εκτός Ελλάδας. Η 63χρονη τραγουδίστρια γέμισε για την περίσταση τον λογαριασμό της στο Instagram με αναρτήσεις και έδειξε στο κοινό πόσο ωραία περνούσε.

Στα stories της ξεκίνησε ήδη από την επιβίβασή της στο αεροπλάνο, ενώ έφτασε να φοράει μαγιό και να ποζάρει απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Η επιβίβαση στο αεροπλάνο

anna vissi dubai4

Οι χοροί στην πόλη

Η Άννα Βίσση δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που βρισκόταν στο Ντουμπάι και το έδειξε χορεύοντας ξέφρενα με φόντο τα χαρακτηριστικά, ψηλά κτίρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE