LIFESTYLE

Μπαίνουν στο chat του FB και βρίζουν τον «εκκεντρικό» Έλληνα παρουσιαστή! Τι του λένε ακριβώς;

Μπαίνουν στο chat του FB και βρίζουν τον «εκκεντρικό» Έλληνα παρουσιαστή! Τι του λένε ακριβώς;

Ο γνωστός για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δημοσιογράφος, σε συνέντευξη που έδωσε δεν δίστασε να μιλήσει για την δημόσια εικόνα του λέγοντας: «Έχω ακούσει άπειρες φορές τη φράση “πριν σε γνωρίσω δεν σε συμπαθούσα”.

Και ακόμα περισσότερες φορές φέτος έχω ακούσει τη φράση “σε έβλεπα παλιά σε εκείνη την εκπομπή μέσα στη νύχτα και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση, τώρα όμως κάθομαι τα απογεύματα και περιμένω να βγεις”.

Πέρυσι έμπαινα στο inbox του Facebook και με έβριζαν. Όχι σε όλα τα μηνύματα, αλλά η πλειονότητα ήταν οχετός. Φέτος ζω το αντίθετο».

Η συζήτηση, όπως αναφέρει το peoplegreece, δεν ήταν δυνατό να μην περάσει και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε και για τον χωρισμό του.

BOGDANOS_02

 «Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά στα επαγγελματικά μου. Προσωπικά ήταν αναπάντεχη. Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος, ούτε έχω τη διάθεση να το αναλύσω περαιτέρω. Δεν μου πήγαιναν τα πράγματα όπως τα περίμενα, πάμε παρακάτω. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Η ζωή έχει τεράστιες εκπλήξεις. Όταν μας συμβαίνει κάτι δραματικό μαθαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Ενδεχομένως πονηρευόμαστε. Δέχεται ορισμένα πλήγματα η αφέλειά μας. Όμως δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να περιορίζει το πόσο ανοιχτή είναι η καρδιά μας. Όταν οι άνθρωποι τρώνε τα μούτρα τους, μετά την πληρώνουν οι επόμενοι ή δεν είναι σε θέση να εμπιστευτούν, να αγαπήσουν και νομίζω ότι χάνουν το παιχνίδι», αποκάλυψε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και το MAN-IFESTO.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top