Σύγκρουση βαγονιών στην Ελλάδα - Εργαζόμενοι πηδούσαν στις γραμμές για να σωθούν - Ένας νεκρός

Σύγκρουση βαγονιών στην Ελλάδα - Εργαζόμενοι πηδούσαν στις γραμμές για να σωθούν - Ένας νεκρός

Τραγωδία με μηχάνημα εταιρείας που καθάριζε τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, σημειώθηκε τα ξημερώματα στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εργαζόμενος έχει χάσει τη ζωή του και δύο έχουν τραυματιστεί. Τους τρεις εργαζόμενους παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Δόθηκε μάχη, αλλά τελικά ο ένας εκ των τριών, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο όταν ένα μηχάνημα έργο καθαρισμού των γραμμών, στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, πιθανότατα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του και αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό ο οποίος είχε τοποθετηθεί επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Στο σημείο έχουν διακοπεί τα δρομολόγια. Αυτή την ώρα τα δρομολόγια γίνονται μόνο στο κομμάτι Πειραιάς – Ομόνοια. Μέσα στην ημέρα θα μεταφέρει λεωφορείο τους επιβάτες από τον ένα σταθμό στον άλλο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE