Χάθηκαν τα ίχνη του 59χρονου Γεώργιου Κυριακίδη στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη του 59χρονου Γεώργιου Κυριακίδη στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε σήμερα στο ΤΑΕ Πάφου, ότι ο Γεώργιος Κυριακίδης, 59 ετών, απουσιάζει από την οικία του στο χωριό Αμπελίτης στην επαρχία Πάφου, από χθες το βράδυ.

Ο 59χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.88μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης. Κατά την αναχώρησή του φορούσε σκούρο μακρυμάνικο πουκάμισο με άσπρες ρίγες και άσπρο μακρύ παντελόνι, ενώ κινείται με αυτοκίνητο Mitsubishi Colt, με αριθμούς εγγραφής ΚQC676.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE