Θρήνος στον κυπριακό καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Γιώργος Λώρης

Θρήνος στον κυπριακό καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Γιώργος Λώρης

Θλίψη στο παγκύπριο σκόρπισε η είδηση θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Λώρη, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά σήμερα Δευτέρα 15 Νοεμβρίου το πρωί σε ηλικία 63 ετών.

Ο Κύπριος ηθοποιός γεννήθηκε το 1958 στην Πάφο και από νεαρή ηλικία ζούσε στην Λεμεσό. Αποφοίτησε με άριστα από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1981.

Ο Γιώργος Λώρης συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου. Εκτός από ηθοποιός ήταν και μουσικός με συμμετοχές σε συναυλίες με Κύπριους αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο Γιώργος Λώρης διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού τις πενταετίες 1986-1991 και 1991-1996.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE