Θρήνος στον κυπριακό καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Γιώργος Λώρης

Θρήνος στον κυπριακό καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Γιώργος Λώρης

Θλίψη στο παγκύπριο σκόρπισε η είδηση θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Λώρη, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά σήμερα Δευτέρα 15 Νοεμβρίου το πρωί σε ηλικία 63 ετών.

Ο Κύπριος ηθοποιός γεννήθηκε το 1958 στην Πάφο και από νεαρή ηλικία ζούσε στην Λεμεσό. Αποφοίτησε με άριστα από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1981.

Ο Γιώργος Λώρης συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου. Εκτός από ηθοποιός ήταν και μουσικός με συμμετοχές σε συναυλίες με Κύπριους αλλά και Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο Γιώργος Λώρης διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού τις πενταετίες 1986-1991 και 1991-1996.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE