Πήρε το όπλο και εξαφανίστηκε - Καταζητείται 42χρονος  από την Αστυνομία

Πήρε το όπλο και εξαφανίστηκε - Καταζητείται 42χρονος  από την Αστυνομία

Χωρίς τις απαιτούμενες άδειες κυνηγίου και κατοχής κυνηγετικού όπλου και εκρηκτικών υλών, εντοπίστηκε συνοδηγός οχήματος, στην περιοχή Τροόδους, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει πεζός και τώρα καταζητείται από την Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 14.30, όταν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας σταμάτησαν για έλεγχο, σε χωματόδρομο στην περιοχή Τροόδους, όχημα που οδηγούσε 57χρονος, με συνοδηγό 42χρονο.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο συνοδηγός κρατούσε ένα κυνηγετικό όπλο, για το οποίο ισχυρίστηκε πως ανήκει σε φιλικό του πρόσωπο, όταν διαπιστώθηκε πως δεν έφερε οποιεσδήποτε άδειες για την κατοχή του ή άδεια κυνηγίου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 42χρονος κατάφερε να εγκαταλείψει το μέρος πεζός, έχοντας στην κατοχή του το κυνηγετικό όπλο, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα στρατιωτικό σακίδιο και ένα κυνηγετικό γιλέκο, που έφεραν αριθμό κυνηγετικών φυσιγγίων.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE