The Voice: Έβγαλαν μαχαίρια Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός - Μεγάλη μάχη στο πλατό - BINTEO

The Voice: Έβγαλαν μαχαίρια Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός - Μεγάλη μάχη στο πλατό  - BINTEO

Τα knockouts συνεχίστηκαν στο The Voice και στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Κυριακής. Ανάμεσα σε άλλους, σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση έλαβαν μέρος η Αμαλία Ποθητάκη, η Φανή Μελεμένη και ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Αμέσως μετά τις ερμηνείες τους, η τραγουδίστρια και coach του The Voice κλήθηκε να πάρει την δύσκολη απόφαση να συνεχίσει στο τάλεντ σόου με την Γιώργο Πάττα!

Όχι ένας αλλά δύο coach έσπευσαν τότε να πατήσουν το κουμπί του steal προκειμένου να διεκδικήσουν τους δυο εναπομείναντες διαγωνιζόμενους. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Κίνηση φυσικά που ενθουσίασε την Έλενα Παπαρίζου!

«Ενδιαφέρομαι για την Αμαλία» αναφώνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να σπεύσει ο Σάκης Ρουβάς να μπει επίσης με χαμόγελο στο κομμάτι της διεκδίκησης. «Εγώ πάτησα το κουμπί του steal για την Φανή»!

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.